Support

Sumatra Business Intelligence

Sumatra Software

Het tijdig bijsturen van het verkoopapparaat kan grote invloed hebben op uw kwartaalomzet. Als partner in business denken wij graag met u mee. King Software in combinatie met Sumatra Business Intelligence geeft inzicht in omzet en realisatie. U kunt met deze kennis de juiste acties ondernemen en het verkoopapparaat bijsturen. Als ondernemer bent u van verkoop, wij zijn Van Zutphen.

Met Sumatra kunt u eenvoudig informatie uit King achterhalen en visueel analyseren. Sumatra geeft u inzicht en overzicht. Bijvoorbeeld op uw voorraden en op uw verkoop- en inkoopcijfers. Het helpt u kortom bij een efficiënt beheer van uw onderneming.

Verkoop

Met een simpele muisklik uw omzetstatistieken genereren, inzien en beoordelen. Meteen achterhalen welke klanten dit jaar minder omzet opleverden, zodat u uw verkoopteam gericht aan het werk kunt zetten. U kunt op basis van deze gegevens precies de juiste klanten benaderen met klantgerichte acties. Zo maximaliseert u uw bedrijfsinkomsten.

Aankoop

Sumatra kan ook uw aankopen verbeteren. U kunt over een periode van 12 maanden de precieze afname per leverancier oproepen en bekijken. Zo weet u precies welke producten u te veel of te weinig aanschaft en hoe u uw aankoopbeleid kunt aanpassen.

Voorraden

Sumatra helpt u uw voorraden in kaart te brengen. U kunt per product de omloopsnelheid van het afgelopen jaar inzien. Zo weet u precies welke producten écht verkopen en welke producten achterblijven. Met de sturende gegevens vanuit Sumatra kunt u uw aan- en verkoopbeleid aanpassen en zo uw inkomsten verhogen.