Support

Case: PlusParts

Dé toeleverancier voor Automotive professionals

Lees meer

PlusParts

Levering op het moment dat u het wil!
Niet te vroeg en zeker niet te laat!

PlusParts is een hooggespecialiseerd leverancier van auto-onderdelen. Schadedelen aan het autoschadeherstelbedrijf en de meer uitzonderlijke productlijnen voor de grossier. Door de breedte van ons programma leveren wij ook de “slow-movers” vaak uit eigen voorraad. Wat ons drijft? Dat is de overtuiging dat het wél mogelijk is om productspecialisatie én scherpe prijzen te combineren. Dit willen we iedere dag bewijzen en als we onze klanten mogen geloven doen we dat ook. We weten als geen ander hoe groot de logistieke prestaties en uitdagingen zijn in de sector. Ons hele proces is afgestemd op het uwe. Snelle levering (ook ‘s nachts als u wilt), gestroomlijnde geautomatiseerde systemen, klantvriendelijke medewerkers met kennis van zaken. 

Alles voor uw auto

Bij PlusParts gaat het om het juiste product voor het juist voertuig op het juiste moment.

Van Zutphen levert oplossingen op maat aan PlusParts. Dagelijks zijn er veel online bestellingen van het ruim 500.000 tellende assortiment. Al deze bestellingen vinden hun weg door geheel Nederland of België. Een complex gebeuren waarbij merk, serienummer, EAN code en logistiek optimaal op elkaar zijn afgestemd. Ook de aanvulling van de voorraad van PlusParts verloopt rechtstreeks vanuit het systeem naar toeleveranciers, zodat levering aan klanten gegarandeerd is.

Missie van PlusParts
De allerbeste zijn in een klein (maar onmisbaar) onderdeel van de logistieke keten van producent naar eindgebruiker

Oplossing Van Zutphen
King ERP oplossing voor de groothandel in combinatie met volledig geïntegreerd WMS van King. Van Zutphen heeft de order- en voorraad processen verregaand geautomatiseerd middels RPA software (King Task Centre). Het hoge aantal artikelen en orders wordt met een klein team efficiënt verwerkt en is verregaand geautomatiseerd om naast de behaalde efficiency ook fouten te voorkomen. Tevens worden facturen digitaal verwerkt met Elvy.

"Met behulp van Van Zutphen hebben wij de afgelopen 3 jaar ontzettend grote stappen gemaakt in automatisering. Dankzij Van Zutphen halen wij alles uit King en wat King niet kan wordt middels maatwerk voor ons mogelijk gemaakt."  - PlusParts

plusparts.nl

Kennis en kwaliteit

Bekijk meer cases