Support

Case: &klevering

Shop de mooiste cadeaus.

Lees meer

&klevering

Een begrip in Amsterdam.

&klevering is opgericht in 1992 en door de jaren heen uitgegroeid tot een smaakvol, origineel en herkenbaar woonaccessoires label. Met drie winkels en een webwinkel is &klevering een begrip in Amsterdam en ver daarbuiten. Naast onze eigen producten bieden de winkels ook (kook)boeken, kinderartikelen en heel veel originele cadeaus van andere merken. 

Oog voor Nederlands ontwerp

Nederlands design met een twist

Naast de &klevering winkels, hebben wij ook een groothandel met ons eigen merk ‘&k amsterdam’. Een merk dat is opgericht in 1992 met de ambitie kleurrijke, creatieve decoratie en geschenken te creëren om het dagelijkse leven thuis op te vrolijken. Karakteristiek voor het merk is Nederlands design met een twist. Moderne items worden afgewisseld met klassieke stukken die allemaal een frisse look krijgen. Vaak worden er grappige aspecten toegevoegd als aanwezige kleuren en patronen. Ook wordt er samengewerkt met getalenteerde – jonge – Nederlandse ontwerpers die de visie van ons merk delen en hen een kans te bieden hun talenten aan de wereld te laten zien. Ons merk ‘&k amsterdam’ vind je terug bij winkels, warenhuizen en musea over de hele wereld.

Missie van &klevering
&klevering heeft als missie “shop de mooiste cadeaus"

Oplossing Van Zutphen
King ERP oplossing voor de groothandel, koppeling met extern warehouse, B2B webshop en specifieke bestelrapportage ten behoeve van bestellen op meerjaren trend. Tevens financiële administraties voor de winkels en B2C webshop waarbij alle inkomende facturen digitaal worden verwerkt met Elvy.

"Professionele kennis gecombineerd met hedendaagse dynamiek en vriendelijkheid zijn voor mij de belangrijkste drijfveren om samen te werken met Van Zutphen. Wij levelen op hetzelfde niveau en streven naar perfectie, niet morgen maar vandaag, Van Zutphen denkt in oplossingen." Erik Kramer – &klevering

klevering.nl

Passie voor design

Bekijk meer cases