Support

Case: Vendrig

Dé webwinkel voor verpakkingen en verpakkingsmaterialen

Lees meer

Vendrig

Van zakkenhandel naar webwinkel voor verpakkingsmaterialen

In 1959 is de heer Joop Vendrig een zakkenhandel begonnen, genaamd J.J. Vendrig Zakkenhandel te Wilnis. Hij nam de activiteiten over van de familie Bluemink die in 1948 in Wilnis op hun beurt het bedrijf van dhr. Vis uit De Meern hadden overgenomen. In de beginjaren bestond de handel voornamelijk uit jute zakken, dekkleden, zakband en naaigaren. De jute zakken werden voornamelijk verkocht in de agrarische sector voor o.a. granen en aardappels. Naast de verkoop van de jute zakken, werd er ook verdiend aan de reparatie van deze zakken, Jute zakken werden in deze periode nog gerepareerd, op maat gemaakt of er werden koedekken van geproduceerd. Als een echte handelaar trok hij er met zijn busje op uit om zijn goederen af te leveren en nieuwe klanten te verwerven. 

Verpakt alles tot in de puntjes

Als een echte handelaar trok hij er met zijn busje op uit om zijn goederen af te leveren en nieuwe klanten te verwerven. Nu gaat dit via de webshop

De webshop is in de loop der jaren een belangrijk onderdeel van het bedrijf geworden. We leven steeds meer in een 24-uurs economie en op de webshop is dan ook 24 uur per dag / 7 dagen  per week actuele productinformatie te vinden. Bij Vendrig Packaging werd gekozen voor een geheel nieuwe website. Een site met meer mogelijkheden, verbeterde productinformatie en nog scherpere prijzen. De webshop is gekoppeld aan het interne orderverwerkingssysteem. Klanten hebben behoefte aan lagere prijzen, snelle leveringen en goede informatievoorziening over producten en de status van hun bestelling. Processen verlopen sneller en zijn overzichtelijker. Hierdoor houden onze medewerkers meer tijd over voor onze klanten.

Missie van Vendrig
Dé webwinkel voor jouw verpakkingsmaterialen en verpakkingen.

Oplossing Van Zutphen
King ERP oplossing in combinatie met volledig geïntegreerde King WMS oplossing. Meerdere e-commerce omgevingen zijn gekoppeld met King, King geld als centrale omgeving waar alle data up-to-date wordt gehouden. Met RPA software (King Task Centre) zijn bedrijfsbreed processen geautomatiseerd en wordt controle uitgeoefend op de processen. Met Sumatra is een scala aan dashboards en rapportages beschikbaar om de progressie te meten en analyses te maken. Facturen worden digitaal verwerkt met Elvy.

"Wij blijven voor Van Zutphen Automatisering kiezen omdat wij met hun een partner hebben die ons helpt groeien in dit digitale tijdperk. De lijnen zijn kort en het advies is op maat. Ook helpt hun visie voor de toekomst ons om de stappen die wij moeten nemen op het juiste moment te doen" Ruud Vendrig – Vendrig

vendrigpackaging.com

Verpakt in kwaliteit

Bekijk meer cases