Support

KING
Software

KING Handel

KING Handel integreert uw inkoop, verkoop en voorraad met uw boekhouding.

Iedere handelsonderneming wil goed zicht hebben en houden op de voorraad beschikbare artikelen. Van klein MKB tot groot MKB en van nationale familiebedrijven tot internationale enterprise bedrijven. Met KING ERP Handel (onderdeel van de Bjorn Lunden groep) is uw complete voorraadadministratie volledig geïntegreerd met uw financiële en orderadministratie. Onze handel software regelt het complete proces van besteladvies tot levering en facturatie.

Handel software biedt inzicht

Iedere handelsonderneming heeft andere processen. Wij bij Van Zutphen Automatisering kennen de processen van de ondernemer en denken graag met u mee om de interne processen te stroomlijnen en zo veel mogelijk te automatiseren. Denk aan:

 • Offertes met CRM voor opvolging
 • Orderafhandeling met facturatie
 • Volledige integratie met financiële administratie
 • Complete voorraad administratie
 • Magazijnprocessen eenvoudig te automatiseren met WMS handscanners
 • Inkoopmanagement voor voorraad en dropshipment.
 • Direct inzicht in uw cijfers
 • Uitgebreide koppelingsmogelijkheden met bijvoorbeeld een webshop

Verkoop

Binnen het ERP bouwt u eenvoudig een artikelbestand op met uitgebreide artikeldata en handige filtermogelijkheden. Door gebruik te maken van Vrije Rubrieken kunt u snel filteren op productkenmerken als maat, kleur, merk en heel veel meer. Dit Product Informatie Systeem (PIM- systeem) gebruikt u vervolgens gemakkelijk voor alle verkoopactiviteiten. Voeg artikelen toe aan Offertes en gebruik het CRM systeem voor opvolging en het bijhouden van scores. Tegelijkertijd stuurt u de artikeldata naar één van de aan het ERP gekoppelde webshops of marktplaatsen. Zo beheert u alle verkoopkanalen vanuit één centraal systeem. De online shop en marktplaatsen sturen debiteurgegevens en orders terug naar het ERP voor afhandeling in het magazijn. Met uitgebreide rapportages en dahsboards vanuit onze rapportagetool Sumatra voorzien we u realtime van actuele verkoopinformatie over aantallen orders, omzetten en heel veel meer.

Voorraad

De klant van vandaag verwacht up-to-date en juiste informatie over levertijden en beschikbare voorraad. Door ons geïntegreerde voorraadsysteem weet iedereen wat de voorraad is. Dat geldt voor verkoopmedewerkers op kantoor of onderweg, maar ook voor uw webshops of andere online verkoopkanalen.

Binnen ons ERP systeem kunt u meerdere magazijnen en locaties aanmaken en voorraad reserveren. Deze reserveringen houden rekening met webshoporders en uiteraard de gewone orders. Zo grijpt u nooit mis en kunt u uw klanten direct voorzien van de juiste levertijden.

Efficiënt voorraadbeheer

Een actueel en kloppend inzicht in uw voorraadbeheer door geautomatiseerde bedrijfsprocessen klinkt voor een handelsonderneming misschien als een grote, ingewikkelde stap. Maar niets is minder waar. Met het KING ERP van Bjorn Lunden kiest u voor automatisering met efficiëntere en foutlosere bedrijfsprocessen tot gevolg. Samen kijken we naar innovatieve manieren om onze handelssoftware optimaal voor uw bedrijf in te zetten. Zodat u de concurrentie altijd een stap voor blijft.

 • Een complete voorraadadministratie vanuit één systeem
 • Volledig inzicht in de dagelijkse processen.
 • Magazijnprocessen eenvoudig automatiseren met ons unieke WMS-systeem
 • Slim inkoopbeleid met handige besteladviezen
 • Gemakkelijk werken met meerdere magazijnen en locaties
 • Uitgebreid Product Informatie Systeem (PIM-systeem)
 • Behaal meer rendement door gestroomlijnde bedrijfsprocessen

Inkoop

Op tijd bestellen is cruciaal voor een effectief voorraadbeheer. Vanuit ons centrale ERP systeem monitort u dit proces eenvoudig en wordt u voorzien van een besteladvies. Hierbij kunnen we rekening houden met huidige voorraad, reserveringen, levertijden en reeds ingeplande inkoopbestellingen. Wilt u een besteladvies dat rekening houdt met meer factoren? Ook dat is eenvoudig te automatiseren bij Van Zutphen Automatisering. Onze consultants hebben passende oplossingen en denken graag met u mee. Onze software voorziet uvan alle inkoopvoorwaarden voor het maken van de juiste keuze. 

Heeft u geen eigen voorraad en wilt u gebruik maken van dropshipment? Ook daarin is onze handel software gespecialiseerd. Levering direct naar de eindklant of toch eerst naar kantoor? We richten uw proces graag passend voor u in.

 

Altijd een up-to-date voorraad in één systeem

Bespaar tijd door geautomatiseerde bedrijfsprocessen

Informeer klanten tijdig over de juiste levertermijn

Eenvoudig inkopen met besteladviezen

Kostenbesparing door effectief voorraadbeheer

Werk eenvoudig met dropshipments en handscanners