Support

King Warehouse Management

King  Warehouse Management

Als ondernemer bent u gewend de markt te scannen op zoek naar nieuwe klanten en nieuw afzetgebied. Ook op het gebied van nieuw personeel scant u waarschijnlijk heel wat af. Hoe gaat dit in uw magazijn? Met het Warehouse Management System van King versnelt u het beheer van uw magazijn. Een bestelling is dan binnen de kortste keren ‘gepicked’, op transport gezet en verwerkt in uw voorraad. Het WMS van King heeft nog veel meer mogelijkheden, zoals magazijnontvangst en inventarisbeheer. 

Beschikt u al over King Business Software en bent u bekend met de mogelijkheden en voordelen ervan? Dan is King WMS zeker iets voor uw magazijn. King WMS is speciaal ontwikkeld om het beheer van magazijnen te versnellen en te automatiseren. Het helpt u bij uw inventarisatie, inventarisbeheer, orderpicking en orderinvoer. King WMS is bovendien geschikt voor zowel kleine als grote ondernemingen.

Voordelen van het werken met WMS

  • Minder fouten: scanning
  • Standaardisatie: snel werken zonder product- en magazijnkennis. Belangrijk bij groei.
  • Snelheid: geen papier, minder stappen, direct verwerken
  • Kloppende voorraad beter bereikbaar: met WMS is het nagenoeg sluitend te krijgen

Het handmatig beheren van uw magazijn kost tijd (en dus geld). Het verwerken van de magazijnontvangst, het verwerken van orders, het doorvoeren van verplaatsingen van producten in het magazijn, het opstellen van de inventaris en het bijwerken hiervan kan allemaal automatisch. Zeg eindelijk vaarwel tegen geprinte verzamellijsten en handmatige verwerkingen. King Mobile levert u kostbare tijdswinst op.

Investering die loont

Met King Software automatiseert u uw bedrijfsprocessen en haalt u het maximale uit uw onderneming. Al na enkele jaren heeft u uw investering terugverdiend. Op lange termijn leidt dit tot een goedkopere en snellere bedrijfsvoering.

Toepassingen: M3 Mobile Handheld / Zebra TC 25

Denk hierbij aan magazijnautomatisering en orderpicking. Denk ook aan automatische inventarisatie. Eindelijk: aan het einde van het boekjaar hoeft u uw voorraden niet meer te tellen en te noteren.

De M3 Mobile Handheld is ook handig tijdens de verkoop op beurzen, in showrooms, op locatie en onderweg. De handterminals zijn via een draadloos netwerk of via een docking station gekoppeld aan uw King Business Software en uw King-administratie. Voor u betekent dit: optimale bedrijfsvoering. King is meer dan alleen een Warehouse Management System. Het is ook een registratietool die verwerkingsfouten uitschakelt, uw bedrijfsprocessen efficiënt stroomlijnt en uw voorraadbeheer optimaliseert.

Onze M3 Mobile Handheld scanners voldoen allemaal aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ze zijn bijzonder geschikt voor uw magazijn, op uw werkvloer en als u zich verplaatst.