Support

Elvy. Document Scanning

Elvy Software

Inkomende facturen, online betalingen, mutaties, alles komt vanzelf in het boekhoudsysteem. Dat werkt fijn. Dit betekent: minder handelingen, geen zoekgeraakte facturen. De combinatie King Facturen en Elvy Factuurverwerking biedt u een administratie die efficiënt is en controlemomenten in zich heeft. De softwarepakketten zijn breed ingericht, van factuur- en declaratieverwerking, inkoopmanagement en contractregistratie, tot documentarchivering. U moet alleen nog zelf de koffie pakken, niet alles gaat vanzelf

Administratie en ondernemerschap gaan hand in hand. Toch zien veel ondernemers de administratie vooral als tijdverlies. Met Elvy is dit uit de wereld: zo bespaart u tijd doordat de software uw documenten automatisch herkent en verwerkt aan de hand van scansoftware die hiervoor speciaal ontwikkeld is.

Document Scanning

Elvy DS (Document Scanning) in combinatie met King Business Software laat uw informatie- en documentatiestroom binnen uw onderneming automatisch en sneller verlopen. Een geautomatiseerd documentatiecentrum garandeert de beste en snelste verwerking van uw documenten. Door gebruik te maken van het online Inkomend Factuur en Post Register worden uw documenten bovendien automatisch bij de juiste personen afgeleverd ter controle.

Met Elvy DS blijft de verwerking van inkomende facturen beperkt tot het scannen van deze inkomende facturen. Elvy DS leest nadien automatisch de gescande gegevens, herkent en verwerkt deze. Elvy DS zoekt binnen uw administratie automatisch naar de leverancier die bij de factuur hoort en doet meteen een boekingsvoorstel. Niet akkoord? Aanpassen gaat snel en eenvoudig.

Maar Elvy DS gaat nog verder. Elvy DS biedt ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld uw verkoopfacturen, werk- en pakbonnen, personeelscontracten, offertes, opdrachtbevestigingen en correspondentie snel en efficiënt te verwerken. Met Elvy DS heeft u een totaalpakket in huis dat de administratieve last binnen uw onderneming vermindert.

Slimme verwerking

Wat Elvy DS zo sterk en competitief maakt is haar zelfsturende karakter. Elvy DS verwerkt niet alleen uw facturen en documenten, maar leert via kunstmatige intelligentie u en uw onderneming ook steeds beter kennen. Elke keer als u een voorgestelde boeking aanpast, onthoudt de software dit. Het past zichzelf aan aan uw wensen. Zo ontwikkelt Elvy DS zich steeds meer als uw ‘ideale partner’ bij uw documentatieverwerking. Elvy digitaliseert uw documentenstroom intelligent.