Support

Case: Top Systems

Wij lossen uw energievraagstuk op.

Lees meer

Top Systems

Voor elke vraag het beste advies!

Sinds de oprichting in 1984, adviseert Top Systems klanten over gelijkstroom energiesystemen. In dat jaar werd een eigen omvormer de TOP PRO-BOX voor 230V mobiele voertuigtoepassingen op de Nederlandse markt geïntroduceerd. In de loop der jaren zijn de gebruikstoepassingen uitgebreid naar mobiel vaartuigen, off-grid, energieopslag, noodstroom en peak shaving producten en systemen. De technologische ontwikkelingen maken het inmiddels mogelijk dat met zonnepanelen en / of windturbine de opgewekte duurzame groene stroom kan worden opgeslagen in betrouwbare accusystemen, van 100Wh tot 10MWh en een omvormervermogen in parallelle 3-fase schakeling tot 216kW (270kVA). 

Van Webshop. Van Zutphen.

Bestellingen, Verkoopondersteuning en Technische ondersteuning: van standaard artikelen tot maatwerk

Via de webshop kunnen eenvoudig bestellingen worden geplaatst. Hiervoor is een bestelaccount nodig. Zonder bestelaccount worden in de webshop alleen bruto adviesprijzen getoond. Voor oplossingen van energievraagstukken kunt u bij Top Systems terecht voor al uw product en systeemgerichte vragen. De ervaren Sales engineers helpen graag met een gedegen advies op basis van branche specifieke ervaringen.

Ook biedt Top Systems verkoopadvies en technische begeleiding op locatie. De technische engineers zorgen voor technisch advies, begeleiding en ondersteuning op het gebied van engineering en technische tekeningen. Op locatie verzorgt Top Systems inbedrijfstellingen en bijbehorende service en ouderhoud.

Missie van Top Systems
Top Systems heeft als missie “Energieonafhankelijkheid” in de breedst mogelijke zin. Energie altijd en overal is ons motto. Wij geven hier invulling aan door de ontwikkeling en levering van slimme (accu) gebaseerde systeemoplossingen voor betrouwbare mobiele & off-grid energiesystemen.


Oplossing Van Zutphen
King ERP oplossing in combinatie met volledig geïntegreerde King Warehouse Management Systeem oplossing. Voor de balieverkoop is de King kassa oplossing ingericht. Meerdere e-commerce omgevingen zijn gekoppeld met King, King geld als centrale omgeving waar alle data up-to-date wordt gehouden. Met King Task Centre (Roboting Process Automation software) zijn bedrijfsbreed processen geautomatiseerd en wordt controle uitgeoefend op de processen. Met Sumatra is een scala aan dashboards en rapportages beschikbaar om de progressie te meten en analyses te maken. Facturen worden digitaal verwerkt met Elvy.
 

"Met de snelle groei van ons bedrijf is de behoefte aan informatie en daarnaar kunnen handelen steeds groter geworden. In de loop der jaren zijn steeds meer modules toegevoegd van King Financieel tot nu momenteel King Enterprise met WMS. Deze uitbreidingen zijn gedaan als weloverwogen stappen waarin Van Zutphen heeft geadviseerd, geïmplementeerd en het maatwerk heeft geleverd om de onderdelen te optimaliseren voor onze bedrijfsprocessen. Mede hierdoor hebben wij de afgelopen 4 jaar met een relatief klein team onze omzet kunnen verdubbelen." Wouter Baarspul – Top Systems

top.systems

Van Webshop. Van Zutphen.

Bekijk meer cases