Support

Case: OKDV

Grooming products

Lees meer

OKDV

OKDV is dé meest complete groothandel voor trimsalons, trimmers in opleiding, dierenspeciaalzaken en fokkers en specialist in saloninrichtingen. OKDV is centraal in de Benelux gevestigd in Oosterhout – Noord Brabant. In de showroom van maar liefst 650m² treft u een uniek en zeer uitgebreid assortiment aan en een hoge voorraad van de meest uiteenlopende artikelen tegen de scherpste prijzen. OKDV maakt het winkelen gemakkelijker: eenvoudig bestellen en laten bezorgen. Men staat elke dag voor u klaar om een zo goed mogelijke service te bieden en uw pakket zo snel mogelijk te bezorgen.

Kwaliteit en service 

Dé expert op het gebied van professionele trimbenodigdheden en vachtverzorging


Missie van OKDV
Service en klantvriendelijkheid staan bij OKDV voorop! Daarnaast streeft OKDV ernaar om een compleet assortiment aan te bieden. Zodat u de mogelijkheid heeft om te kunnen kiezen voor slechts één leverancier, die zowel de saloninrichting kan verzorgen en tevens alle overige gereedschappen en vachtverzorgingsproducten kan leveren.

Dit is een van de (vele) redenen waarom klanten voor OKDV kiezen. Zie het als een samenwerking en schakel tussen producenten en gebruikers. Informatie en verkrijgbaarheid is de hoofdfunctie.

Oplossing Van Zutphen
KING Handel Pro volledig geintegreerd met onze webshop en POS systeem. Automatisch order vrijgeven en beoordelen op betaling en voldoende voorraad.

SOFTWARE
King Handel Pro in combinatie met koppeling webwinkel en POS.

 

"Bij de bouw van onze eerste Magento webshop, en het feit dat wij al gebruik maakten van King Business Software, zijn wij op aanraden van Vicus eBusiness Solutions in contact gekomen met Van Zutphen Automatisering. Voor ons is het stukje software koppelen, de dynamiek en de flexibiliteit zoals Van Zutphen Automatisering werkt heel aangenaam. Korte lijnen, goed en eerlijk advies, het ontzorgen en verzorgen van wat voor ons als ondernemers geen dagelijkse kost is. Toekomstgericht gekeken denk ik dat we met Van Zutphen Automatisering nog een hoop mooie stappen gaan maken. We zijn gestart, op naar de toekomst. ." Mike van Gils – OKDV  

okdv.nl

Met liefde verzorgt