Support

King
Task Centre

King Task Centre - Robotic Process Automation / RPA

Veel handelingen in uw onderneming komen steeds opnieuw terug. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van aanmaningen of het aanpassen van verkoopprijzen. King Task Centre is het RPA systeem van King en profileert zich als een stipte medewerker die dergelijke terugkomende taken maar al te graag van u overneemt. King Task Centre houdt bijvoorbeeld rekening met veranderende aankoopprijzen en stelt aan de hand daarvan uw verkoopprijzen automatisch bij. Zo blijft uw winstmarge stabiel.

King Task Centre kunt u rechtstreeks koppelen met de King database. U kunt alle beschikbare informatie in de King database opvragen en verder bewerken in een standaard-of maatwerkapplicatie. Specifieke wensen die niet in een standaardpakket zitten, kunnen op deze manier toch worden gerealiseerd. Zo kunt u met een King-standaardpakket toch specifiek maatwerk (laten) ontwikkelen. De software stroomlijnt uw bedrijfsprocessen, u bespaart aantoonbaar kosten. Uw informatie is compleet en breed inzetbaar.

Verkoopprijzen

King Task Centre merkt het als de aankoopprijzen wijzigen en gaat meteen aan de slag. Het berekent op basis van de beschikbare gegevens de nieuwe verkoopprijzen, zodat u eenzelfde winstmarge behoudt.

Ordermanaging

Als via uw webwinkel een order binnenkomt, verifieert u of uw medewerker vaak nogmaals handmatig of het product op voorraad is en of de prijs klopt. Ook dit werk kan King Task Centre van u overnemen. Bovendien stuurt King Task Centre, na een eventuele goedkeuring, de order automatisch door naar uw magazijn, zodat u deze direct af kunt handelen.

Signalisatie

King Task Centre (Robotic Processing Automation) alarmeert u als dit nodig is. Bijvoorbeeld als een te lage marge wordt berekend of als een bestelling te lang open blijft staan. King Task Centre meldt dit aan u. Zo helpt King Task Centre u om uw onderneming sneller, efficiënter en correcter te beheren.