Support

Case: B&M Techniek

Specialist in schuurbanden, lintzagen en kernboren

Lees meer

Vakmanschap

Gespecialiseerd in gereedschap voor het, slijpen en finishen van alle voorkomende oppervlakken in de staal-, roestvaststaal-, hout- en betonindustrie.

Daarnaast levert B&M Techniek een breed scala verspanende gereedschappen aan de professionele eindverbruikers en groothandels die werkzaam zijn binnen deze branches. Wij adviseren en delen onze specialistische kennis met onze klanten en demonstreren onze producten om hier het best mogelijke resultaat mee te behalen.  Wij zijn altijd enthousiast en actief aan het zoeken naar praktijkgerichte oplossingen voor onze klanten. 

Kennis van techniek

Bij B&M Techniek gaat het om de vakman.

B&M Techniek levert uitsluitend aan vakmensen en bedrijven. Voor de online verkopen wordt er gewerkt met een afgeschermd klantportal waarin, nadat klant is ingelogd, direct bestellingen kunnen worden geplaatst op basis van klantspecifieke (prijs) afspraken. De orderhistorie en voorraadgegevens worden volledig weergegeven en het is ook mogelijkheid om bestellingen achteraf, na ontvangst, per factuur te betalen.


Oplossing voor B&M Techniek
King ERP voor de groothandel met alle benodigde data beschikbaar binnen een bron. De Webshop wordt volledig gevoed vanuit King ERP. Vrije rubrieken op de artikelkaart binnen King ERP zorgt voor uitgebreide productinformatie en het tonen van aanvullende producten of een passend alternatief.

Middels RPA software (King Task Centre) worden de orders automatisch beoordeeld en vrijgegeven om te gaan picken en verzenden. Met de huidige automatisering kan B&M techniek veel orders snel en accuraat afhandelen met een compact team. De inkoopfacturenstroom wordt efficient verwerkt met behulp van Elvy.


"Van Zutphen is naast onze partner voor King ook adviseur voor meerdere automatiseringsvraagstukken. De uitstekende kennis van King, onze bedrijfsprocessen en hun advies gecombineerd met de praktische instelling van Van Zutphen zorgt dat het resultaat altijd erg verhelderend is.." Leendert van de Vendel – B&M Techniek

bmtechniek.nl

Service en kwaliteit

Bekijk meer cases