Support

Case: B&M Techniek

Specialist in schuurbanden, lintzagen en kernboren

Lees meer

Vakmanschap

Gespecialiseerd in gereedschap voor het, slijpen en finishen van alle voorkomende oppervlakken in de staal-, roestvaststaal-, hout- en betonindustrie.

Daarnaast levert B&M Techniek een breed scala verspanende gereedschappen aan de professionele eindverbruikers en groothandels die werkzaam zijn binnen deze branches. Wij adviseren en delen onze specialistische kennis met onze klanten en demonstreren onze producten bij onze klanten en zijn altijd enthousiast en actief aan het zoeken naar praktijkgerichte oplossingen. 

Van Techniek. Van Zutphen.

Bij B&M Techniek gaat het om de afnemer.

Van Zutphen is Partner in business en denkt met B&M Techniek mee. B&M Techniek levert uitsluitend aan bedrijven, en werkt online met een afgeschermd klantportal waarin, nadat klant is ingelogd, direct bestellingen geplaatst worden, ook zullen de met klant gemaakte prijsafspraken en orderhistorie weergegeven worden en is er de mogelijkheid om bestellingen achteraf, na ontvangen factuur te betalen.


Oplossing Van Zutphen
KING ERP oplossing voor de groothandel 1 locatie voor alle data. Webshop en Portal is gekoppeld en wordt gevoed vanuit King. Middels RPA software (King Task Centre) worden de orders automatisch beoordeeld. Met de huidige automatisering kunnen veel orders worden afgehandeld met een compact team. Facturen worden digitaal verwerkt met Elvy.


"Van Zutphen is naast onze dealer van King, waar ze ons echt alles over kunnen vertellen ook een prettige partij waar wij terecht kunnen met automatiseringsvraagstukken. Door de praktische instelling van van Zutphen is voor ons het resultaat van dit soort adviezen altijd erg verhelderend.." Leendert van de Vendel – B&M Techniek

bmtechniek.nl

Van Techniek. Van Zutphen.

Bekijk meer cases