Support

Van Zutphen
Partners in business

Partners in business

Als partner in business helpen wij u met het optimaliseren en automatiseren van uw bedrijfsprocessen, zodat u meer winst maakt. Winst op het gebied van efficiëntie en effectiviteit, werkgeluk en uiteindelijk meer omzet en een betere marge op uw producten en diensten.

Een ERP-systeem stroomlijnt uw bedrijfsprocessen. Een inkoopfactuur, een verkoopfactuur, inkomende goederen, orderpicking, transport, het zijn allemaal handelingen. Door al deze ‘transacties’ optimaal  te automatiseren zit u aan de knoppen en bent u volledig in control. U weet altijd wat er in uw onderneming omgaat, u heeft direct inzicht in de omzet, marge en het resultaat.

Heeft u een webshop dan is de koppeling met uw ERP systeem een must. U heeft altijd inzicht waar een product zich bevindt: in de stelling, op de palletplaats, op transport, bij de klant of weer retour. Dit is functionele informatie. U heeft inzicht in uw voorraad en deze informatie kunt u koppelen aan uw webshop, zodat ook uw klant direct ziet of het product op voorraad is. Met een slimme tool kunt u een minimale voorraadindicatie instellen, zodat uw leverancier een signaal ontvangt om uw voorraad aan te vullen. Zo kunt u uw klanten optimaal blijven bedienen.

Als aanvulling op KING Software levert en implementeerd Van Zutphen o.a. Elvy voor het automatiseren van uw inkoopfacturen. De koppeling tussen Elvy en uw administratie is volledig geïntegreerd. U heeft op ieder moment een up-to-date overzicht over uw inkomende facturenstroom. De stambestanden uit uw administratie worden benut om het proces soepel te laten verlopen en kunnen indien nodig worden aangevuld of gewijzigd. De ingestelde Business Rules uit King zijn in Elvy altijd actief.

Uw CRM-systeem (Customer Relationship Management) is de emotionele kant van het bedrijfsproces. Wat zijn hardlopers en waarom? Is dit seizoengebonden of vanwege een prijsactie? Uw ERP-systeem verzamelt al deze data. Sumatra diept dit uit op meerdere niveaus en maakt hier bruikbare stuurinformatie van voor alle functies binnen uw onderneming. In overzichteljike interactieve dashboard krijgt u alle belangrijke informatie waarop u uw onderneming kunt aansturen en bijsturen. U heeft meer inzicht en overzicht.