Support

Groothandel

Groothandel

Handelsbedrijven staan voor veel uitdagingen. Inkoop en verkoop en voorraad moeten goed op elkaar zijn afgestemd.

Te veel voorraad is kapitaal op de plank. Uw omloopsnelheid moet goed zijn, maar uw voorraad niet te hoog!

 

Om deze processen strak op elkaar af te stemmen is een goed inzicht essentieel. U maakt afspraken met leveranciers over de optimale bestelhoeveelheid en een artikel wordt (automatisch) besteld als deze onder de minimale voorraad komt. Het is belangrijk om goed inzicht te hebben in uw voorraad fluctuatie en de verkopen van uw artikelen. Snel en compleet inzicht in deze cijfers zorgt ervoor dat u voorraad positie op pijl blijft zonder dat u kapitaal op de plank heeft liggen dat niet meer wordt verkocht.

 

Inkomende en uitgaande goederen dienen snel en secuur te worden verwerkt, de bestellingen vanuit uw webshop wilt u direct kunnen verwerken in King om de artikelen zo snel mogelijk te kunnen leveren.

Soms heeft u ook te maken met backorders en retourzendingen. 

Een bestelling kan in het systeem zo worden ingericht dat geen handmatige handelingen en controle nodig is. Orderpicking, product versturen, factureren, voorraden bijgehouden, alles geautomatiseerd.

 

Zeg eindelijk vaarwel tegen de eeuwige papierbakjes met orderbevestigingen, pakbonnen,  voorraadcontroles en -hercontroles. Het WMS-systeem van King Software houdt uw inventaris bij en zorgt voor een strak en efficiënt proces U kunt meer orders per dag afhandelen zonder extra personeel in te hoeven zetten. Samen met u nemen wij uw workflow onder de loep en automatiseren wij uw volledige orderstroom.

 

Vanuit onze ruime kennis en ervaring in de groothandel komen wij met een advies wat past bij uw proces! 

Bekijk onze klantcases voor ervaringen uit de praktijk.