Support

Groothandel

Groothandel

Handelsbedrijven staan voor veel uitdagingen. Inkoop en verkoop moeten goed op elkaar zijn afgestemd.

Te veel voorraad is te veel geld op de plank. Bestellingen dienen pijlsnel te worden verwerkt en er zijn altijd retourzendingen. De omloopsnelheid moet goed zijn. Om dit goed op elkaar af te stemmen is een goede monitoring belangrijk. U maakt bijvoorbeeld afspraken met leveranciers om alleen te leveren als een artikel onder de minimale voorraad komt. Daarnaast wilt u de bestelling vanuit de website-portal direct verwerken in het systeem en het artikel snel bezorgen bij de koper.

Van Zutphen, uw partner in business, denkt met u mee en heeft veel ervaring in het automatiseren van groothandelsbedrijven (zie cases). Het King Software ERP-systeem WMS (Warehouse Management System) is ontwikkeld om een artikel snel en zonder veel handelingen te verwerken. Samen met u nemen wij uw workflow onder de loep en automatiseren terugkerende processen.

Zo kunnen wij een bestelling in het systeem zo inrichten dat geen handmatige controle nodig is. Orderpicking, product versturen, factureren, voorraden bijgehouden, alles geautomatiseerd. Zeg eindelijk vaarwel tegen de eeuwige papierbakjes met orderbevestigingen, voorraadcontroles en -hercontroles. Het WMS-systeem van King Software houdt uw inventaris bij en verzendt aan het einde van de dag een factuur. Er kunt meer orders per dag afhandelen zonder extra personeel in te hoeven zetten.

Meer weten over onze oplossingen? Bekijk de cases en lees wat uw collega’s ervaren met onze oplossingen. U kunt natuurlijk ook meteen contact met ons opnemen.