Support

Advies
Bedrijfsprocessen

Advies Bedrijfsprocessen

Uw bedrijf kent diverse processen: primaire processen, sturende processen en ondersteunende processen.

Primaire processen noemen we  ook wel productie- of operationele processen. Hier draagt de output direct bij aan het resultaat voor de klant. Het primaire proces vormt het bestaansrecht van de organisatie. Sturende processen ook wel management-processen genoemd, zijn nodig om de organisatie te besturen. Ondersteunende processen zijn die activiteiten die het primaire proces faciliteren.

Bedrijfsprocessen hebben dus invloed op de kwaliteit van producten en diensten en uiteindelijk op de tevredenheid van uw klanten. Klant blij, u blij.  Van Zutphen vindt dat iedereen recht heeft op werkplezier en is hierin uw partner in business. Van Zutphen Automatisering levert ERP-systemen op maat, waardoor u uw bedrijfsprocessen efficiënt en effectief inricht. Dit leidt tot tevreden en terugkerende klanten, meer werkgeluk, een betere samenwerking, een grotere inzet van medewerkers, minder ziekte verzuim, meer tijd en uiteindelijke meer winst per order. 

Kortom een beter bedrijfsresultaat. Met het uitgebreide KING Enterprise (ERP) beschikt u binnen uw organisatie over één systeem dat alle gegevens koppelt en alle bedrijfsonderdelen beter met elkaar laat communiceren van financiële administratie tot business intelligence. Meer weten? Neem contact met ons op. Wij adviseren u graag.