Support

Online Boekhouden

Al je financiën direct inzichtelijk met online boekhouden van KING Software

Van Focussen

Van Zutphen.

Deskundig

Betrokken

Flexibel

Van Focussen, Van Zutphen

Als ondernemer wil je zo min mogelijk tijd besteden aan je boekhouding en je focussen op ondernemen. Automatiseer je administratie en ervaar het gemak met de online boekhoudsoftware van KING Software. Profiteer van de automatische bankkoppeling, snel betalingen voldoen en e-facturen versturen, inkoop- en verkoopfacturen automatisch verwerken en optimaal samenwerken met je accountant. Zo houd je tijd over voor belangrijke zaken én heb je altijd actueel inzicht in je financiën. Benieuwd hoe jij eenvoudig online kunt boekhouden? 

Waarom online boekhouden?

Het versturen van e-facturen bespaart tijd en geld. Een e-factuur vergt minder handelingen én wordt eerder betaald. Met Spitsfactuur verstuur je zelfs gratis e-facturen. Je kunt beslissingen nemen op basis van data en cijfers in plaats van alleen gevoel, door realtime inzicht in de financiële situatie van je bedrijf. Daarbij koppel je iMUIS Online gemakkelijk aan meer dan 100 branchegerichte softwarepartners om een nog grotere automatiseringsslag te behalen. 

  • Automatische bankkoppeling
  • Snel en eenvoudig elektronisch factureren
  • Geïntegreerde scan & herken oplossing
  • Inkoop- en verkoopfacturen automatisch verwerken
  • Optimaal samenwerken met je accountant
  • Altijd realtime inzicht in je financiële cijfers
  • Gemakkelijk koppelen met meer dan 100 softwarepartners

Automatische factuurverwerkering 

Je boekhouding is altijd up-to-date met behulp van onze automatische bankkoppeling. Geen transacties meer handmatig inlezen, maar alle mutaties zijn elke ochtend automatisch bijgewerkt. Via de geïntegreerde scan- en herkenoplossing UBL CLoud worden inkoop- en verkoopfacturen automatisch verwerkt. Geen gedoe meer met bonnetjes, maar alles volledig online.  

 

Kies voor online boekhouden met King Software! Neem contact op.

 

Altijd realtime inzicht.

Over King Software

KING Software is sinds 1 juli 2020 de handelsnaam voor online boekhoudpakket MUIS Software, accountancy platform ctrl en ERP-oplossing King Business Software. Samen vormen wij hét ERP-platform voor handel, productie en zakelijke dienstverlening in het midden- en kleinbedrijf. Wij zorgen ervoor dat ondernemers zich kunnen richten op wat echt belangrijk is: ondernemen

Lees verder

Wij hebben 30 jaar King ervaring!