Support

King
Expert Center

Diensten

KING Expert Center

Van Zutphen automatisering b.v. is gecertificeerd King Expert Center en geeft u als partner in business vrijblijvend advies welke King Software oplossing het beste bij uw organisatie past en hoe dit samen succesvol te implementeren.. Van King Financieel tot King Enterprise, er is altijd een oplossing die het fundament vormt van uw bedrijfsproces.

Uw bedrijf is onderhevig aan verandering en groei. Heeft u specifieke wensen?  Door onze kennis gaan wij als King Expert Center verder om samen met u een passende oplossing te vinden.  Met behulp van eigen ontwikkelde en doordachte koppelingen en uitstekende kennnis van de King tabellen en MS SQL is uw King Software makkelijk te koppelen aan andere software applicaties. 

Webshop koppeling, vervoerders koppeling, een afnemer met meerdere locaties en kassasystemen, paternoster kast, PIM systeem, wat is uw wens?

King Software is verder uit te breiden met oplossingen zoals King Warehouse Management, King Task Center (RPA), Elvy voor Factuurverwerking en Sumatra Business Intelligence. Beter inzicht, zo efficiënt mogelijk werken met zo min mogelijk kans op fouten, nodigt uit om uw organisatie nog verder te automatiseren.

Van Zutphen automatisering - is ruim 30 jaar actief op het gebied van bedrijfsproces automatisering. Als King Expert Center delen we niet alleen onze kennis en kunde met onze klanten, we helpen actief mee om de diverse King Software oplossingen te verbeteren en te upgraden. Updates en nieuwes releases komen mede tot stand doordat wij als King Expert Center in Nederland goed naar onze klanten luisteren, verbeteringen zien en wensen van gebruikers uit diverse branches doorontwikkelen met het Research & Development team van King Software. Hierdoor staat King Software niet stil en bent u (als gebruiker) verzekerd van een Software pakket wat met uw bedrijf mee beweegt.