Support

GRATIS PROCES CHECK

Samen doorlopen wij uw bedrijfsproces.

Ja, ik wil een GRATIS PROCES CHECK

PROCES CHECK

Van Zutphen.

Deskundig

Betrokken

Flexibel

De PROCES CHECK verhoogt de winst potentie.

Wilt u weten of uw bedrijfsproces optimaal verloopt ? Of heeft u sterk het gevoel dat sommige handelingen efficiënter kunnen?  Doe dan de GRATIS PROCES CHECK.  Samen doorlopen wij uw bedrijfsproces. Zaken als administratie, inkoop, magazijn, verkoop, orderpicken, logistiek, factureren etc. nemen we onder de loep en geven u hierbij vrijblijvend advies. Warehouse Software voor groothandels is ook belangrijk en inzetbaar voor de kleinere groothandelsbedrijven. Er is veel mogelijk en op vele fronten is er winst te realiseren.  Maak snel een afspraak en doe de Proces Check.

Betaalbaar ERP voor de kleinere groothandel.

Uw magazijnbeheer op orde en altijd up-to-date door het scannen van de voorraad. Snel en efficiënt, want er is geen overtypwerk vanaf papieren formulieren meer nodig.

King WMS helpt u magazijnautomatisering efficiënt in te richten door scanning en een directe koppeling met de (voorraad)administratie. De scanners maken via draadloze communicatie direct contact. Iedereen in de organisatie kan dus op ieder moment de actuele voorraad inzien. Zodra u met de handscanner de producten scant, vindt synchronisatie plaats met de administratie binnen King. Zo is de voorraadinformatie altijd up-to-date.

Maar er zijn meer aandachtsgebieden binnen een goed werkend ERP. Lees hieronder de aandachtspunten die we samen met u onder de loep nemen tijdens de GRATIS Proces Check.
 

1. CRM
Custome Relationship Management; de manier waarop uw organisatie de relatie en interactie met (potentiële) klanten beheert. Het is voor bedrijven van groot belang. Ook voor u. Het geeft vanuit het ERP software systeem inzicht in klantgegevens waarbij u in staat bent dit te beheren. Gespreknotities, archief, gedrag, orderverleden zijn functionaliteiten die bijdragen aan een betere service en het werken aan de optimale klantreis.

2. Facturatie
De administratie eenvoudig houden en efficiënt inrichten levert een enorme tijdsbesparing op. Repeterende facturatie kunnen vanuit het ERP-systeem rechtstreeks naar klanten worden gestuurd. Ook voor inkomende facturatie zijn efficiënte oplossingen die u in staat stellen sneller te schakelen en fouten te voorkomen. Samen met u bekijken we de mogelijkheden voor uw onderneming.  

3. Partij- en serienummerregistratie
Heeft u te maken met productnummers? Dan wilt u deze natuurlijk in de administratie kunnen vastleggen. Ook is het handig om te registreren uit welke partij een product komt en wat de inkoop- en houdbaarheidsdatum van een artikel zijn. Zo staan alle relevante productgegevens in één praktisch overzicht, van waaruit u tevens kunt werken. Vanaf mei 2021 gelden er nieuwe regels voor medische hulpmiddelen m.b.t. serienummerregistratie . Met name de traceerbaarheid van medische hulpmiddelen dient goed geregeld te zijn.

4. Webshopkoppeling
Verkoop via internet middels een webshop of webportal is niet meer weg te denken. De omzet die hiermee gerealiseerd wordt is de afgelopen jaren enorm toegenomen. Heeft u het voornemen uw webshop te professionaliseren of bent u van plan een webportal in te richten waarmee u uw huidige en potentiële klanten nog beter kunt bedienen weet dan dat ons ERP systeem vanuit het hart synchroniseert met uw webshop of webportal. Product informatie, afbeeldingen en prijsaanpassingen worden rechtstreeks verwerkt vanuit het ERP systeem naar uw webshop of portal. Bovendien worden orders verwerkt in de backoffice wat zorgt voor een geordend en up-todate administratie.

5. Voorraadregistratie
Heeft u een magazijn? Dan is het uitermate praktisch als u aan magazijnautomatisering doet. Het juiste ERP-systeem kan dit proces aanzienlijk vergemakkelijken. Om te beginnen staan orders dan al op de pakbonnen gereed. Een andere mogelijkheid is het orderpicken met behulp van handscanners. Het werken met scanners is voor bedrijven met een groot magazijn een uitkomst, want de magazijnmedewerker synchroniseert bij het scannen direct met de voorraadadministratie. Hiermee bewaakt u het overzicht en bespaar je veel tijd!

6. Koppelingen met andere externe toepassingen.
Bedrijven met een goed functionerend ERP-systeem noemen dit niet voor niets het ‘kloppende hart’ van hun organisatie. Gaandeweg zal echter de behoefte ontstaan om andere applicaties te koppelen met de ERP-data. In het bijzonder bedrijven in de e-commercemarkt krijgen hiermee te maken. Denk aan betaaltoepassingen, e-mailmarketing, verzendsoftware, et cetera. Dan is het goed om een ERP-partner te hebben die veel ervaring heeft met het bouwen van dit soort koppelingen. 

7. Projectmanagement
Werkt u vaak aan projecten? Dan is het essentieel om uw projectmanagement vanuit een ERP-systeem te kunnen regelen. U moet de mogelijkheid hebben om projecten met een lange looptijd vast te leggen in uw ERP-systeem. Van daaruit kunt u ze namelijk monitoren. Zo kunt u nagaan hoe u presteert en welke resultaten u heeft behaald binnen een project. Als dienstverlenende organisatie kunt u hier heel ver mee komen. Maar ook bedrijven die bijvoorbeeld materialen leveren, kunnen enorm profiteren van projectmanagement binnen een ERP-systeem. Door volledige controle over en inzicht in de projecten verbetert de kwaliteit van uw projecten.

Efficiënt & Effectief

Robotic Proces Automation RPA
Uw bedrijfsproces is te versnellen met een software robot. Dit noemen we  RPA wat staat voor Robotic Proces Automation. Het komt er in korte lijnen op neer dat taken die nu handmatig worden afgevinkt worden geautomatiseerd. Een order wordt vanuit de webportal gecheckt op betaalzekerheid en voorraad en schiet vervolgend automatisch door naar het magazijn waar de  magazijnmedewerker de order picked en afhandeld.

Vraag naar de mogelijkheden voor uw onderneming.

 

Software Robot